Webfejlesztés

Web
fejlesztés

Honlap készítés

Honlapkészítés

Weboldalak teljes körű kivitelezése a grafikai tervezéstől a fejlesztésen át egészen az üzemeltetésig. Az előzetes megbeszélések és kérések, valamint az általad meghatározott brief alapján készítjük el egyedi design tervünket, valamint a szükséges drótvázakat (wireframe), melyek segítségével kialakítjuk az oldal logikus struktúráját.

Wireframe tervezés

Wireframe tervezés

A weboldal fejlesztése előtt teljeskörű és részletes tervet készítünk, melyet az ügyfelünk igényeihez formálunk. A drótváz elkészítése folyamán megbizonyosodhatunk arról, hogy az elképzelt koncepció és felépítés működőképes lesz vagy sem, valamint segítségével kiderülhetnek azok a gyenge pontok, amiken még tökéletesíteni kell. Már a tervezés során figyelünk a felhasználói élmény (UX) biztosítására.

Weboldal fejlesztés

Közel 10 éves tapasztalatunknak köszönhetően fejlesztőink a legmodernebb technológiák segítségével készítik el ügyfeleink részére a weboldalaikat, melyek minden esetben reszponzívak, -minden kijelző méreten tökéletesen jelennek meg-, valamint megfelelnek a keresőoptimalizálás (SEO) alapjainak.

Keresőoptimalizálás

Kereső
optimalizálás

Tudjuk, hogy ügyfélszerzés szempontjából elengedhetetlen a keresőoptimalizálás (SEO), tehát a Google találati listáján a kulcsszavak segítségével minél előrébb jelenjen meg egy vállalkozás. Az általunk készített oldalakat a keresőmotorok elvárásai szerint építjük.

Wireframe tervezés

Wordpress fejlesztés

Amikor egyszerű és gyors megoldásra van szükség, egy Wordpress motorú weboldal igazán praktikus lehet. Törekszünk esztétikus weboldalak elkészítésére, így csak minőségi templateket használunk, illetve egyedileg fejlesztett felhasználói felületet. Teljes körű szolgáltatásunkon belül vállaljuk az oldalak karbantartását, illetve a tartalmak feltöltését.

Mennyi az annyi?