Tartalomfejlesztés

Tartalom
fejlesztés

Online grafikák

Online grafikák

Megbízóink részére külünböző platformokra is készítünk online grafikai anyagokat, legyen szó akár közösségi médiára tervezett fotó megszerkesztéséről vagy több oldalas online bemutatkozók, kiajánlók készítéséről.

Szövegírás

A sikeres, jól működő weboldalhoz nem csak a technikai stabilitás, valamint a keresőoptimalizás szükséges, hanem a jól megfogalmazott tartalom is. Cégünk már jólbevált szövegíró csapattal rendelkezik, mely segítséget nyújt komplett kampányok vagy weboldalak tartalmának előállításában.

Landing page

Landing page

Az online kampányok egyre pontosabb célzási lehetőségeinek köszönhetően célcsoportod sok esetben először landing page-en találkozik termékeddel, szolgáltatásoddal, Veled. Egyetlen landing page esetén is fontos, hogy szerkeszthesd, de ha többre van szükséged, akkor mindenképp ajánlott egy felhasználóbarát adminfelület, hiszen hosszú távon ez a költséghatékony és profi megoldás.

Fotózás

Fotózás

Új weboldal koncepció kialakítása során felmerülhet a vezetőkről és munkatársakról új -a honlap stílusához illeszkedő- fényképek készítése. Profi fotósunk segítségével vállaljuk a céghez és az új weboldalhoz passzoló portréfotók elkészítését.

Hírlevél készítés

Hírlevél készítés

Online hírlevelek készítése és kampányok lebonyolítása. A kívánt igényekhez alkalmazkodva megtervezzük és megszerkesztjük a hírlevelek tartalmát, grafikai anyagát. Minden esetben figyelembe vesszük a felhasználó élményt (UI), valamint az aktuális jogszabályokat.

Mennyi az annyi?